Қоян салаты
Жаңа жылға Қоян салатын дайындау-бұл тамаша идея, әсіресе Шығыс күнтізбесіне сәйкес, ол осы қызық жануардың сезімтал бақылауында болса. Мұндай тағамдарда сізде ерекше қиындықтар болмайды: ингредиенттер жай ұсақталады, майонезбен араластырылады, содан кейін табаққа ерекше түрде қойылады. Бұл өте ерекше болып шығады!
Бұл рецепт үшін бізге қажет: тауық еті-400 г, күріш-100 г, жұмыртқа-4 дана, консервіленген жүгері – 150 г, жаңа қияр – 100 г, апельсин болгар бұрышы-100 г, қатты ірімшік-300 г, қызыл пияз-100 г, ақжелкен-4 бұтақтар, майонез-60 г, тұқымсыз қара зәйтүн-2 дана, тұз, жаңа ұнтақталған қара бұрыш.
Бұл рецепт үшін бізге қажет: тауық еті-400 г, күріш-100 г, жұмыртқа-4 дана, консервіленген жүгері – 150 г, жаңа қияр – 100 г, апельсин болгар бұрышы-100 г, қатты ірімшік-300 г, қызыл пияз-100 г, ақжелкен-4 бұтақтар, майонез-60 г, тұқымсыз қара зәйтүн-2 дана, тұз, жаңа ұнтақталған қара бұрыш.