Бекондағы күркетауық орамының рецепті

Бекондағы күркетауық орамдары

Беконға оралған күркетауық орамдары-майсыз сиыр еті, бұзау еті немесе просциутто мен шалфей қосылған күркетауықтан жасалған танымал итальяндық салтимбокка ("ауызға секіру") тағамына бұралу. Айтпақшы, бұл рецептте орамдардың ортасындағы шалфей жапырағы артық болмайды. Мұндай орамдарды біздің рецепт сияқты пеште пісіруге немесе табада қуыруға болады.

Рецепт үшін бізге қажет: күркетауық төсінің филесі-4 дана, бекон-400 г, өсімдік майы-1/2 кесе, лимон шырыны-3 ас қасық, тәтті және қышқыл тұздық-2 ас қасық, тұз.


Тағамды дайындау қадамдары

1 қадам

Ыдысқа өсімдік майын, лимон шырынын және тәтті және қышқыл соусты араластырыңыз, біркелкі болғанша шанышқымен араластырыңыз.

2 қадам

Күркетауық филесін 4 x 1,5 x 1,5 см кесектерге кесіңіз. Маринадты құйыңыз, аздап тұз қосып, жақсылап шайқаңыз. Пакетті мезгіл сайын айналдырып, тоңазытқышта 1 сағатқа қалдырыңыз.

3 қадам

Беконды ұзындығы 8-9 см жолақтарға кесіңіз. беконды күркетауық бөліктеріне орап, таяқшалармен бекітіңіз.

4 қадам

Бекон қосылған күркетауық филе орамдарын сөресі бар пісіру парағына салыңыз.

5 қадам

Гриль бар пешті 175°C дейін алдын ала қыздырыңыз. Тәтті және қышқыл тұздықпен бірге дастарханға ұсыныңыз.

Сапалы техника көмекке келеді!

Тағам дәмді, жақсы пісірілген, тартымды келбетке ие болу үшін рецептті сақтау ғана емес, сонымен қатар жоғары сапалы техниканы қолдану қажет. Тұмшапеш өмірді жеңілдететін әмбебап құрылғылардың бірі. Пешті таңдағанда, көптеген тұтынушылар кіріктірілген модельдерге артықшылық береді. Оларды пайдалану ыңғайлы, сонымен қатар ас үйдегі кеңістікті айтарлықтай үнемдеуге мүмкіндік береді. Пешті сатып алу үшін алдымен құрылғының дұрыс түрін шешіп, содан кейін функционалдылық пен қосымша опциялармен танысу керек.