Мандарин қосылған корн салатының рецепті

Мандарин мен қарағай жаңғағы қосылған корн салаты

Мандарин мен қарағай жаңғағы қосылған корн салаты-бұл мерекелік үстелге де, жеңіл түскі асқа немесе кешкі асқа да тамаша келетін және өте қарапайым тағам. Бұл рецепт жақсы, өйткені барлық ингредиенттерді алдын-ала оңай дайындауға болады, тек қызмет етер алдында дайын салатты бірнеше минут ішінде жинаңыз. Егер қонақтардың келуіне аз уақыт қалса және сіз бәрін таң қалдырғыңыз келсе, бұл рецепт нағыз құтқарушы болып табылады.

Рецепт үшін бізге қажет: корн салаты-200 г, мандариндер-5-6 дана, қарағай жаңғағы-5 ас қасық, зәйтүн майы-3 ас қасық, лимон шырыны-жарты шай қасық, тұз.


мды дайындау қадамдары

1 қадам

Салатты жапырақтарға бөліңіз. Мандариндерден қабығын жұқа ақ терімен бірге кесіп, ішіндегі жұмсақ жерді кесіп алыңыз да, оны бір жаққа қойыңыз. Мандарин қалдықтарынан шырынды сығыңыз-сізге шамамен 1 ас қасық қажет болады.

2 қадам

Қарағай жаңғақтарын құрғақ табада аздап қуырыңыз. Ыдысқа зәйтүн майын, лимон мен мандарин шырынын араластырыңыз, дәміне қарай тұз бен бұрыш қосыңыз. Эмульсия болғанша араластырғышпен араластырыңыз.

3 қадам

Салат жапырақтарын үлкен ыдысқа салыңыз. Қызмет көрсетер алдында оларды тұздықпен құйыңыз, араластырыңыз және табақтарға салыңыз. Мандарин тілімдерін қосып, жаңғақтарға себіңіз және қызмет етіңіз.

Сапалы техника көмекке келеді!

Пісірілген тағамның дәмі мен сыртқы түріне көбінесе ыдыс-аяқ және, әрине, аспаздың аспаздық мүмкіндіктері әсер етеді. Егер сіз 30 минут ішінде ет немесе құймақ қуыруды үйренсеңіз, заманауи технологияның дамуына байланысты дұрыс емес табаны сатып алу барлық жұмыстарды жоққа шығаруға қауіп төндіреді. Бүгінгі таңда әртүрлі материалдардан жасалған жұмыс бетінің белгілі бір жабыны бар әртүрлі диаметрлер мен тереңдіктер бар. Аспаздық қалауына байланысты өндіруші қырлы жұмыс беті бар гриль табаларын ұсынады, пішіні конусқа ұқсайтын вок және кішкене жақтары бар тегіс түбі бар құймақ табалары.