Кремді тұздықтағы шпинат қосылған макарон

Кремді тұздықтағы шпинат қосылған макарон

Кремді тұздықтағы шпинат қосылған макарон-бұл өте дәмді, бірақ сонымен бірге өте қарапайым және тез дайындалатын тағам. Өзіңіз бағалаңыз! Макарон пісіріп жатқанда, сіз тұздықты дайындауға әбден үлгересіз, өйткені шпинат ұзақ пісіруді қажет етпейді. Содан кейін бәрін біріктіріп, қыздырып, үгітілген ірімшік пен қарағай жаңғағын себіңіз. Апталық кешкі асқа арналған тамаша нұсқа, әсіресе жазда, пештің жанында ұзақ уақыт тұрғыңыз келмейтін кезде!

Рецепт үшін бізге қажет: Пенне Myllyn Paras - 250 г, Шпинат - 250 г, Қарағай жаңғағы - 30 г, Қаймақ кілегейі 20% (орташа майлылық) - 200 мл, Қатты Ірімшік - 70 г., Ұнтақталған мускат жаңғағы - 2 г., Дәміне қарай тұз бен бұрыш.


Қадамдық рецепт

1-қадам

Қарағай жаңғақтарын құрғақ табада қызартып, суытыңыз. Пакеттегі нұсқауларға сәйкес пастаны көп мөлшерде қайнаған тұзды суға пісірілгенге дейін қайнатыңыз.

2-қадам

Жапырақтарды ағынды сумен жақсылап шайып, дуршлагқа салыңыз. Үлкен кесіңіз. Дайындалған шпинатты табаға салыңыз, қайнаған сумен жабыңыз және қатты отта 2 минут пісіріңіз. Дуршлагқа лақтырып, сұйықтықтың ағып кетуіне мүмкіндік беріңіз. Терең жабыспайтын табаға салыңыз.

3-қадам

Табада шпинаттың үстіне кілегей құйыңыз. Отқа қойып, тез қайнатыңыз. Дәміне қарай мускат жаңғағы, тұз және бұрыш қосыңыз.

4-қадам

Табаның астындағы отты төменге дейін азайтыңыз. 5 минут пісіріңіз, кейде араластырыңыз. Қайнатылған макаронды дуршлагқа салыңыз, содан кейін шпинат қосылған кремді тұздыққа салыңыз да, бәрін бірге қыздырыңыз.

5-қадам

Ыстық шпинат пастасын бөліктерге бөліңіз. Ірімшік пен жаңғақ себіңіз.

Сапалы техника көмекке келеді!

Тағам дәмді, жақсы пісірілген, тартымды келбетке ие болу үшін рецептті сақтау ғана емес, сонымен қатар жоғары сапалы техниканы қолдану қажет. Жабыспайтын табалар ыңғайлы, өйткені оларда тамақ күйіп кетпейді және сіз ең аз маймен пісіре аласыз. Оларды жуу оңай және тағам біркелкі піседі.