Кремді тұздықтағы шпинат қосылған макарон
Кремді тұздықтағы шпинат қосылған макарон-бұл өте дәмді, бірақ сонымен бірге өте қарапайым және тез дайындалатын тағам. Өзіңіз бағалаңыз! Макарон пісіріп жатқанда, сіз тұздықты дайындауға әбден үлгересіз, өйткені шпинат ұзақ пісіруді қажет етпейді. Содан кейін бәрін біріктіріп, қыздырып, үгітілген ірімшік пен қарағай жаңғағын себіңіз. Апталық кешкі асқа арналған тамаша нұсқа, әсіресе жазда, пештің жанында ұзақ уақыт тұрғыңыз келмейтін кезде!
Рецепт үшін бізге қажет: Пенне Myllyn Paras - 250 г, Шпинат - 250 г, Қарағай жаңғағы - 30 г, Қаймақ кілегейі 20% (орташа майлылық) - 200 мл, Қатты Ірімшік - 70 г., Ұнтақталған мускат жаңғағы - 2 г., Дәміне қарай тұз бен бұрыш.