Включайте воображение — доверьтесь Tefal
Оңай пісіріңіз,
жарқын өмір сүріңіз
Біз бәріміз бір-бірімізден ерекшеленеміз: біреу шулы мерекелерді жақсы көреді, ал басқалары десерт қосылған шай ішіп, жайлы кештерді жақсы көреді. Tefal бүкіл отбасын бір үстелге жинауға көмектеседі.
бұл сіздің көмекшіңіз,
Маңызды сәттерге көбірек уақыт
Әр үйдің жүрегі — ас үй. Дәл сол жерде дәстүрлер құрылып, жылы естеліктер туады. Tefal инновациялық техникасы отбасыңызбен көбірек уақыт өткізу үшін әртүрлі тағамдарды ыңғайлы және жылдам дайындауға арналған.

Ақылды баяу пеш- қысымды пеш
Cook4me бірінші ақылды қысымды пештің шексіз мүмкіндіктерін ашыңыз. Нәтижесінде сенімді түрде қадамдық рецепттерден шабыт алыңыз!

Аэрогриль
Кәдімгі пешке қарағанда дәмді, қытырлақ тағамдарды 49% жылдамырақ пісіріңіз!

Ақылды гриль
«Ақылды гриль», «Барбекю», «Пеш» и кешенді «тағам» режимдері бар көп функциялы ақылды гриль негізгі тағам мен гарнирді бір уақытта дайындауға мүмкіндік береді.

Ақылды ас үй машинасы
Кәсіпқойлар үшін де, жаңадан келген кондитерлер үшін де үйдегі кондитерлік өнімдер мен десерттерде бірдей тамаша нәтижеге кепілдік береді.
жарқын өмір сүріңіз
бұл сіздің көмекшіңіз,

Ақылды баяу пеш- қысымды пеш
Cook4me бірінші ақылды қысымды пештің шексіз мүмкіндіктерін ашыңыз. Нәтижесінде сенімді түрде қадамдық рецепттерден шабыт алыңыз!

Аэрогриль
Кәдімгі пешке қарағанда дәмді, қытырлақ тағамдарды 49% жылдамырақ пісіріңіз!

Ақылды гриль
«Ақылды гриль», «Барбекю», «Пеш» и кешенді «тағам» режимдері бар көп функциялы ақылды гриль негізгі тағам мен гарнирді бір уақытта дайындауға мүмкіндік береді.

Ақылды ас үй машинасы
Кәсіпқойлар үшін де, жаңадан келген кондитерлер үшін де үйдегі кондитерлік өнімдер мен десерттерде бірдей тамаша нәтижеге кепілдік береді.
- 250 кіріктірілген рецепт
- Wi‑Fi арқылы рецепт базасын жаңарту
- 10 минуттан аз уақыт ішінде 100 рецепт
- Әлемдегі барлық тағамдардың рецептері бір қосымшада
Лазанья
Ингредиенттер
- Лазаньяға арналған құрғақ жапырақтар — 9 дана.
- Бұршақ фаршы — 350 г
- Базиликпен томатты пассата — 400 г
- Бешамель соусының құймасы — 500 мл
- Үгітілген ірімшік— 100 г
- Зәйтүн майы
- Тұз
- Ұнтақталған бұрыш
Дайындау әдісі:
Зәйтүн майын алдын ала қыздырылған ыдысқа құйыңыз, тартылған етті қосып, қуырыңыз. Содан кейін оған насыбайгүл қосылған томат пастасын, тұзды, бұрышты қосып, араластырыңыз. Тағы 2 минут пісіріңіз. Осыдан кейін үстіне макарон парағын, содан кейін бечамель соусын салыңыз, осылайша қабат-қабат. Соңында үгітілген ірімшікті қосып, ыдысты ExtraCrisp қақпағымен жабыңыз. "№2 Гриль " функциясын іске қосыңыз және "температураны ұстап тұру"режимінде 200°C температурада 10 минут пісіріңіз.
Дайын! Үстелге лазаньяны насыбайгүл жапырақтарымен безендіріп, бөліктерге бөліңіз. Астарыңыз дәмді болсын!
Тауық пен саңырауқұлақ пастасы
Ингредиенттер
- Саңырауқұлақтар — 500 г
- «Пенне» Макароны — 300 г
- Ұсақталған тауықтың төс еті — 500 г
- «Черри» шие қызанақтары — 25 дана.
- Дәміне қарай дәмдеуіштер
- Су — 450 мл
- Ұсақталған базилик — 3 ас қасық.
Дайындау әдісі:
Пияз мен сарымсақты ұсақтап тураңыз, содан кейін тауық филесін бөліктерге бөліңіз. Содан кейін бәрін зәйтүн майына қуырыңыз. Пісіру процесінде өнімдерге "Пенне" пастасын, "шие" саңырауқұлақтары мен қызанақтарын және дәміне қарай дәмдеуіштерді қосып, бәрін сорпамен немесе сумен жауып, cook4me CY912832-де 10-12 минут пісіріңіз
Пісіргеннен кейін тағамды тік ұстаңыз, содан кейін араластырыңыз және үгітілген "Пармезан" мен шөптермен бірге қызмет етіңіз. Нәзік ет, хош иісті саңырауқұлақтар мен макарон өнімдерін біріктіретін кешкі асқа арналған тамаша нұсқа. Астарыңыз дәмді болсын!
Шоколадты пекан браундары
Ингредиенттер
- Сүтті майы — 260 г
- Қара шоколад — 300 г
- Жұмыртқа — 3 дана.
- Қант — 180 г
- тұз — 2 шым-шым
- Бидай ұны— 180 г
- Какао — 3 ч. л.
- Қамырды пісіру ұнтағы — 2 ас қасық
- Пекан орехы— 40 г
Дайындау әдісі:
Ыдысқа Сары май мен шоколад қосып, микротолқынды пеште ерітіңіз, бұл шамамен 2 минутты алады. Басқа ыдысқа жұмыртқаны қантпен қосып, құрылғыны қосыңыз, аздап көбіктенгенше шайқаңыз. Содан кейін ұнды, какао ұнтағын, тұзды және пісіру ұнтағын осы қоспаға електен өткізіп, араластырылғанша ұруды жалғастырыңыз. Еріген шоколад пен сары майды қосып, араластырыңыз.
Ұнтақталған пекандар мен қасықпен араластыра отырып, қамырға қосыңыз. Пісіру парағын төсеу арқылы дайындаңыз.
Пергамент қағазымен майлаңыз және ұн себіңіз. Дайын қамырды пісіру парағына құйып, алдын ала қыздырылған пеште шамамен 30 минут пісіріңіз. Пісіргеннен кейін браундарды сәл салқындатыңыз, содан кейін бөліктерге бөліп, қант ұнтағына себіңіз. Астарыңыз дәмді болсын!
Қызғылт макарон жүректері
Ингредиенттер
- Ұнтақталған бадам — 100 г
- Қант ұнтағы — 70 г
- Ұн — 35 г
- Қызыл тағамдық бояу — 2 г
- Жұмыртқа ағы — 115 г
- Лимон шырыны — 1 ас қасық.
- Қант — 175 г
- Таңқурай джемі — 1 банка
- Агар-агар — (1 пакет) 2 г
- Раушан суы — 10 г
Дайындау әдісі:
Блендер ыдысында ұнтақталған бадамды, қант пен ұнды ұнтақтаңыз, содан кейін қоспаны бір жаққа қойыңыз. Жұмыртқаның бел мен лимонды шайқалған ыдысқа қосыңыз, қантты біртіндеп қосып, блендерді қосыңыз.
Содан кейін ұнтақ қоспасы мен тағамдық бояуды шайқалған ақуызға қосып, араластырыңыз. Диаметрі 10 мм саптамасы бар кондитерлік сөмкені пайдаланып, пісіру қағазымен қапталған пісіру парағында жүректерді ақырын пішіндеңіз. 18 минут пісіріңіз, содан кейін температураны 120°C дейін көтеріңіз және макарон ұстағанда құрғақ болғанша тағы 18 минут пісіруді жалғастырыңыз. Пісіру парағынан шығармас бұрын салқындатыңыз
Толтыру үшін агар-агар таңқурай джемін бір минут қайнатыңыз, суытып, раушан суын қосыңыз. Толтырманы ыдысқа құйып, суытыңыз. Толтыруды бір макаронға шай қасықпен жағып, екіншісімен жабыңыз. Дайын!
Пісірілген Дорадо филесі
Ингредиенттер
- Лимон — 1/2 дана.
- Көкөніс сорпасының текшесі — 5 г
- Зәйтүн майы — 1 ас қасық.
- Дорадо филесі — 350 г
Дайындау әдісі:
Лимонды 4 тілімге кесіңіз. Кішкене ыдыста бульон текшесін ұсақтап, зәйтүн майымен араластырыңыз. Алынған қоспамен Дорада филесін екі жағына жағып, балықты терісін жоғары қаратып пісіруге арналған саптамаға салыңыз. Әр филеге 1 лимон тілімін салыңыз.
УстПісіруге арналған қондырманы optigrill қосылмай тұрып орнатыңыз. Грильді жауып, оны қосыңыз. Құрылғы автоматты түрде "қолмен режим" бағдарламасын таңдайды. "M" батырмасын пайдаланып, параметрлерден қызғылт сары түсті таңдап, "OK"батырмасын басыңыз. Алдын ала қыздырғаннан кейін 3 минут пісіріңіз.
Бірден асты ұсыныңыз
Тауық пен бұрыш қосылған фажита
Ингредиенттер
- Сары қызыл болгар бұрышы емес — 500 г
- Қызыл пияз — 125 г
- Тауық еті — 250 г
- Мексикалық дәмдеуіштер — 2 ас қасық.
- Томат тұздығы «пассата» — 200 г
- Тортилла — 4 дана.
- Тұз
Дайындау әдісі:
Бұрыш пен пиязды тазалап, ұсақтап тураңыз. Содан кейін жолақтарға ені 1 см тауықтың төс груд кесіңіз.барлық ингредиенттерді пісіру қондырмасына салыңыз, дәмдеуіштерді, тұзды, "пассата" томат тұздығын қосып, араластырыңыз. Пісіру қондырмасын OptiGrill-ге орнатыңыз, содан кейін грильді жауып, құрылғыны іске қосыңыз. Аэрогриль автоматты түрде "қол режимін"таңдайды. "M" батырмасын пайдаланып, параметрлерден қызғылт сары түсті таңдап, "OK"түймесін басыңыз. Алдын ала қыздырғаннан кейін 15 минут пісіріңіз. Ыдысты араластыруды ұмытпаңыз..
Грильді "күрделі тағам" күйіне ауыстырыңыз. Бүйірлік термостатты 4 - ке қойыңыз, шелпек гриль табағына салыңыз және әр жағынан 1 минут қуырыңыз. Тауық еті мен көкөніс қоспасымен бірге қызмет етіңіз
Шопан пирогы
Ингредиенттер
- Тартылған қой еті — 400 г
- Туралған шалот — 2 дана.
- Ұсақталған сарымсақ қалампыры — 2 дана.
- Зәйтүн майы — 1 ас қасық.
- Томат пастасы — 2 ас қасық.
- Соя соусы — 1 ас қасық.
- Мұздатылған бұршақ — 100 г
- Картоп пюресі— 600 г
- Сары май — 20 г
Дайындау әдісі:
Тартылған етті, шалотты, сарымсақ пен зәйтүн майын араластырыңыз, нәтижесінде алынған қоспаны аэрогриль ыдысына салыңыз да, пісіру процесін бастаңыз. Ет дайын болған кезде томат пастасын, соя соусын және мұздатылған бұршақты қосыңыз. Жақсылап араластырыңыз және аэрогриль ыдысына сәйкес келетін пісірме табаққа салыңыз.
Етке картоп пюресін салыңыз да, үлгіні шанышқымен жағыңыз. Сары маймен майлауды ұмытпаңыз. Пісірме табақты гриль сөресіне қойып, қытырлақ болғанша пісіріңіз.
Ас болсын!
Мейіз қосылған ірімшік торттары
Ингредиенттер
- Творог 9% — 270 г
- Түйіршіктелген қант — 2 ас қасық. (60г)
- Жұмыртқа С1 — 1 дана.
- Мейіз — 20 г
- Ванильді қант 5 г
- Жарма — 1 ас қасық. (20 г)
- Тз — 2 г
- Ұн — 1/2 ас қасық. (20 г)
- Қаймақ 20% — 1 ас қасық. (20 г)
- "Шаңға" бидай ұны — 1 ас қасық. (20 г)
- Өсімдік майы "себетті" және ірімшіктерді майлаңыз
Дайындау әдісі:
Мейізді 5 минут қайнаған суға батырыңыз. Сүзбені жұмыртқа, қант, жарма және ұн қосылған ыдысқа шанышқымен езіңіз.
Біріктірілгенге дейін араластырыңыз, тұз бен мейіз қосыңыз, қайтадан араластырыңыз және 80-90 г тең бөліктерге бөліңіз. жұмыс бетіне ұн құйып, ірімшіктерді "шайбалар"түрінде ораңыз.
Аэрогриль себетінің торын маймен майлаңыз, содан кейін майланған ірімшіктерді сол жерге бүктеп, бағдарламаны бастаңыз. Дайын ірімшіктерді жидектермен немесе джеммен бірге беріңіз.
Пісірілген күркетауық
Ингредиенттер
- Творог 9% — 270 г
- Түйіршіктелген қант — 2 ас қасық. (60г)
- Жұмыртқа С1 — 1 дана.
- Мейіз — 20 г
- Ванильді қант 5 г
- Жарма — 1 ас қасық. (20 г)
- Тз — 2 г
- Ұн — 1/2 ас қасық. (20 г)
- Қаймақ 20% — 1 ас қасық. (20 г)
- "Шаңға" бидай ұны — 1 ас қасық. (20 г)
- Өсімдік майы "себетті" және ірімшіктерді майлаңыз
Дайындау әдісі:
Тартылған етті, пиязды, зәйтүн майын, насыбайгүлді және кептірілген шөптерді ыдысқа салыңыз да, араластырылғанша араластырыңыз. Күркетауық эскалоптарын біркелкі қабатқа, тұз бен бұрышқа салыңыз, үстіне тартылған етті жайып, орап, байлаңыз.
Қызыл пияз қосылған туралған картопты аэрогрильге салыңыз да, май, тұз және бұрыш қосқаннан кейін бағдарламаны қосыңыз. 10 минуттан кейін картопты араластырыңыз, орамды салыңыз да, сары май бөліктерін қосып, пісіруді жалғастырыңыз. Процестің ортасында екі жағынан қызару үшін орамды аударыңыз. Пісіруді аяқтағаннан кейін, етті шырынды ұстау үшін ашық ыдыспен аэрогрильде 10 минутқа қалдырыңыз. Дайын орамды гарнирмен бірге қызмет етіңіз.